CHROME DELETE

Chrome Delete este un serviciu specializat în îndepărtarea elementelor cromate de pe mașină. Acest proces presupune aplicarea unei folii speciale sau a unui finisaj negru mat sau lucios pentru a acoperi zonele cromate, cum ar fi grila frontală, ornamentele, mânerele ușilor și alte accesorii.

Beneficiile Chrome Delete

Aspect Modern: Îndepărtarea cromului oferă mașinii un aspect modern și mai elegant. Elementele cromate pot părea învechite sau prea strălucitoare, iar Chrome Delete le oferă un finisaj uniform și sofisticat.
Uniformitate: Dacă mașina ta are deja accente negre sau alte elemente de design, Chrome Delete poate crea o uniformitate în aspectul general al vehiculului.
Protecție: Folia utilizată pentru Chrome Delete poate oferi o anumită protecție împotriva zgârieturilor și a deteriorării elementelor cromate.
Personalizare: Chrome Delete îți permite să personalizezi mașina în funcție de preferințele tale de stil. Poți alege între finisaje mate sau lucioase, în funcție de gusturile tale.

Cum funcționează Chrome Delete:
Curățare: Zonele cromate sunt curățate în profunzime pentru a asigura o suprafață netedă și fără impurități.
Aplicarea Foliei: Folia specială este aplicată pe zonele cromate. Aceasta poate fi o operațiune delicată, deoarece trebuie să se asigure o aplicare uniformă și fără bule de aer.
Finisare și Detalii: După aplicare, suprafața este finisată pentru a se potrivi cu restul mașinii. Orice margini sau detalii sunt atent ajustate.

Recomandarea noastră: Dacă dorești să îți personalizezi mașina și să îndepărtezi elementele cromate, Chrome Delete este o opțiune excelentă.

Dacă ai întrebări suplimentare sau dorești să afli mai multe informații, nu ezita să ne contactezi!

chrome delete 4
Contactează-ne pentru o programare
Scroll to Top
Call Now Button