TERMENI ȘI CONDIȚII

 1. Introducere 
  Bun venit pe www.liviusgarage.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor termeni și condiții (denumite în continuare „Termeni și Condiții”). Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

 2. Accesul la Site
  Accesul la Site este permis în mod temporar și neputând fi garantată disponibilitatea continuă sau fără întreruperi a acestuia. Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul dvs. la Site sau de a-l întrerupe în orice moment și fără notificare prealabilă.

 3. Drepturile de proprietate intelectuală
  Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe Site (incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, videoclipuri, logo-uri, și design-ul general) sunt deținute de Liviu’s Garage sau de alți terți cu care colaborăm. Utilizarea acestor materiale este permisă doar în scopuri personale și non-comerciale. Orice altă utilizare a acestor materiale este interzisă fără acordul scris prealabil al Liviu’s Garage sau al deținătorului de drepturi.

 4. Informații personale și confidențialitate
  Colectăm și utilizăm informațiile personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu această politică.

 5. Legături către alte site-uri
  Site-ul poate conține legături către alte site-uri care nu sunt controlate de Liviu’s Garage. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și nici pentru eventualele prejudicii sau pierderi suferite în urma utilizării acestor legături.

 6. Excluderea răspunderii
  În măsura permisă de lege, Liviu’s Garage nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele sau pierderile directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui Site sau a informațiilor furnizate pe acesta.

 7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
  Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe Site. Prin continuarea utilizării Site-ului după modificarea acestor Termeni și Condiții, sunteți de acord cu noile prevederi.

 8. Legislație aplicabilă
  Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România. Orice litigiu care decurge din sau este legat de acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email specificată pe Site.

Scroll to Top
Call Now Button