POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: 08-04-2024

Mulțumim că utilizați serviciile noastre pe www.liviusgarage.ro („Site-ul nostru”). Înțelegem că confidențialitatea informațiilor dvs. personale este importantă și luăm această problemă în serios. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați Site-ul nostru.

 1. Colectarea informațiilor

  (a) Informațiile pe care ni le furnizați: Colectăm informații pe care decideți să ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații pe care le furnizați voluntar atunci când interacționați cu Site-ul nostru, cum ar fi completarea formularelor de contact sau efectuarea unei achiziții.

  (b) Informații colectate automat: Atunci când utilizați Site-ul nostru, putem colecta automat anumite informații, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de analiză a site-ului.

 2. Utilizarea informațiilor

  Utilizăm informațiile colectate pentru a vă oferi și îmbunătăți serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru a procesa plățile și pentru a vă furniza asistență clienți.

 3. Dezvăluirea informațiilor

  (a) Terțe părți: Putem dezvălui informații dvs. personale terțelor părți în următoarele circumstanțe: pentru a respecta legile aplicabile, pentru a proteja drepturile noastre sau pentru a proteja siguranța sau siguranța altor persoane.

  (b) Parteneri de afaceri: Putem dezvălui informații dvs. personale partenerilor noștri de afaceri care ne furnizează servicii, cum ar fi procesarea plăților sau serviciile de analiză a site-ului.

 4. Protecția informațiilor

  Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a le proteja împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

 5. Drepturile dvs.

  Aveți dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile dvs. personale. De asemenea, puteți să vă opuneți prelucrării informațiilor dvs. personale sau să solicitați restricționarea prelucrării acestora.

 6. Modificări ale politicii de confidențialitate

  Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe Site-ul nostru.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@liviusgarage.ro.

Vă mulțumim că ați citit politica noastră de confidențialitate și pentru încrederea acordată Site-ului nostru.

Scroll to Top
Call Now Button