POVESTEA MEA

Bine ați venit la Liviu’s Garage, locul unde pasiunea pentru mașini se transformă în servicii excepționale. Suntem dedicati oferirii celor mai bune soluții pentru nevoile mașinii tale, combinând experiența noastra bogată cu dragostea pentru mașini.

Salut, sunt Liviu, fondatorul Liviu’s Garage, un atelier auto din Iași, unde pasiunea pentru mașini și atenția la detalii creează experiențe autentice.
Povestea mea în domeniul auto a debutat în 2007, odată cu achiziționarea unei Mazda RX8 într-o nuanță discretă de gri. Cu dorința de a-i redefini complet aspectul într-un portocaliu vibrant, am hotărât să îmbrățișez arta colantării auto. Fiind în Cipru, unde atelierele specializate în acest domeniu erau o raritate, am optat să comand folia din România. În paralel, am urmat un training de colantări auto, iar ulterior am demarat acest proiect captivant, colantându-mi singur mașina.


Experiența mea a stârnit curiozitatea prietenilor care au dorit și ei personalizări unice. Astfel, in 2010 am deschis propriul atelier în Cipru, unde am început să ofer o paletă diversificată de servicii, pornind de la colantări auto și extinzându-mă în domeniul folierilor și al detailing-ului. In 2019 am decis sa revin in Romania aducând cu mine pasiunea pentru mașini și experiența acumulată în arta colantării si folierii auto. Această schimbare a constituit un nou început pentru Liviu’s Garage, un loc în care fiecare proiect este abordat cu aceeași grijă și pasiune.

 

Misiunea mea


La Liviu’s Garage, misiunea mea este să transform mașinile într-un mod personalizat și inovator. Imi propun să aduc bucurie și satisfacție clienților, oferind servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe pasiune, dedicare și profesionalism. În fiecare proiect, ma străduiesc să depășesc așteptările, creând nu doar mașini, ci și experiențe unice și memorabile. Sunt aici pentru a inspira și pentru a transforma visurile în realitate, construind relații autentice și durabile cu fiecare client.
Descoperă nevoile mașinii tale printr-o consultanță gratuită oferita la Liviu’s Garage. Vom identifica împreună soluțiile care să satisfacă cerințele specifice ale vehiculului tău, garantând astfel cea mai bună experiență posibilă.

Contactează-ne pentru o programare
Scroll to Top
Call Now Button